PRINTOUTS

pimp your powerpoint

Een Powerpoint presentatie biedt allerlei mogelijkheden om een onderwerp boeiender, duidelijker en toegankelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan Clickable Cartoons, Rich Pictures of Explanimations. Het resultaat levert ruim voldoende materiaal op om een doorsnee presentatie te upgraden naar iets opmerkelijks.

verslaglegging

In de meeste gevallen wordt na afloop van een event of sessie een beknopt verslag gemaakt waarin de hoofdzaken van de meeting worden samengevat. De cartoons die tijdens het event zijn gemaakt vormen een visuele link naar die hoofdpunten en kunnen dus uitstekend worden hergebruikt in een dergelijk verslag.

evaluaties

Cartoons of Sketchnotes kunnen ook een rol spelen in de evaluatie van een sessie of event. De tekeningen zijn immers een herkenbare, visuele link naar de onderwerpen die tijdens de sessie aan de orde waren. Het gebeurt ook dat we nog een aantal cartoons naleveren speciaal ten behoeve van een evaluatie.

thank you cards

Deelnemers aan een congres, sessie of event op een toepasselijke manier bedanken voor hun aanwezigheid. Dat is de gedachte achter een Thank You Card die we in elke gewenste oplage kunnen produceren. Op de eerste plaats een leuk bedankje, maar ook een aardige manier om een eindconclusie, lessons learned, of next step te communiceren.

table tops

Na afloop van een event of sessie zijn er allerlei mogelijkheden om de gemaakte cartoons nog eens te gebruiken. Table-top producten zijn hiervoor heel geschikt. Denk aan kalenders, onderleggers, mouse-mats, of notitiebloks. Alles is te bedrukken met werk dat tijdens het event is gemaakt en kan in elke gewenste oplage worden geproduceerd.

cartoon booklets

Een mooi vormgegeven boekje met daarin alle cartoons van een event is een gewild item bij iedereen die aanwezig was. Het vormt bovendien een beknopt visueel overzicht van het verloop van de bijeenkomst waarbij de belangrijkste topics op een onderhoudende manier nog eens de revu passeren.