DIGITOONS

digital cartoons

Na een event of sessie kunnen de gemaakte cartoons een belangrijke rol spelen in rapporten, verslagen en presentaties. Hierdoor worden die documenten op een snelle en voordelige manier een stuk aantrekkelijker. Bovendien vormen de cartoons een herkenbare, visuele link naar de verschillende onderwerpen die op de agenda stonden.

clickable cartoons

In digitale presentaties op internet of intranet kan een extra interactieve laag worden toegevoegd met Clickable Cartoons. Door op een afbeelding te klikken verschijnt extra informatie in beeld. Een aanvulling op de bestaande illustratie bijvoorbeeld. Of zelfs een kleine animatie.

rich pictures

De output van een live-cartoon sessie wordt verwerkt in een grote overzichtsplaat waarin alle informatie op een logische manier is verwerkt; een Rich Picture. Dit biedt visuele ondersteuning bij presentaties, procesanalyses, interne vraagstukken, of complexe instructies. In korte tijd kan op deze manier veel informatie worden overgebracht.

online presentaties

Ook op internet, intranet en sociale platforms kunnen bestaande of nieuwe cartoons, rich pictures en animaties een belangrijke rol spelen. Door interactieve elementen in te bouwen zoals Clickable Cartoons, kunnen specifieke details worden benadrukt of nader worden uitgelegd.

custom comics

Een Custom Comic is een op maat gemaakt stripverhaal waarin een nieuwe oplossing of een complex proces op een laagdrempelige en aantrekkelijke manier wordt uitgelegd. Comic House bestaat uit bijna 100 professionals op dit gebied zodat er in elke denkbare stijl een oplossing voorhanden is.

Comic House
Postbus 14718
1001 LE Amsterdam
tel: (020) 32 000 78
mail@comichouse.nl

Comic House Amsterdam B.V
KvK 56512139
VAT NL852162923B01
IBAN: NL74 RABO 0157 9286 91
PayPal.Me

Comic House Beheer B.V
KvK 33255693
VAT NL802765130B01
IBAN: NL74 INGB 0657 2980 42
PayPal.Me

Comic House B.V
KvK 33242957
VAT NL820147035B01
IBAN: NL55 INGB 0660 4880 35
PayPal.Me

© Copyright Comic House Amsterdam BV  –  De intellectuele (eigendoms)rechten met betrekking tot het op deze website getoonde werk zijn eigendom van Comic House Amsterdam BV, respectievelijk de door Comic House vertegenwoordigde auteurs. Het op deze website getoonde werk mag worden bekeken op een beeldscherm en worden gedownload of uitgeprint, mits dit geschiedt voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik. Daarbij mag het werk niet worden gewijzigd en dient de volgende copyrightvermelding in een goed leesbare letter in of bij het werk te worden opgenomen: © Copyright Comic House Amsterdam BV. Commercieel gebruik, wijziging, verminking, opname in een databank, publiekelijk vertonen en/of uitzenden van (delen van) dit werk, in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Comic House Amsterdam BV, is wettelijk niet toegestaan en aldus strafbaar..