PROMOTION

toon tables

Uit stevig materiaal maken we  statafels, bedrukt met speciaal voor een specifiek event gemaakte cartoons. De tafels worden in kleine oplages of zelfs per stuk gemaakt. Na afloop kunnen ze mee naar de werkplek, want een Toon Table is een leuk én functioneel aandenken aan een geslaagd event.

workspace design

De locatie van een event heeft soms iets extra’s nodig. Onze cartoonisten kunnen meedenken over hoe de ruimte kan worden aangekleed. Er zijn allerlei mogelijkheden, zoals het gebruik van Foambords, posters, of bijvoorbeeld een getekende agenda of lijst met objectives. Dit kan voorafgaand aan een event worden geproduceerd, maar ook op de dag zelf kan er in overleg materiaal worden gemaakt.

explanimation

Een Explanimation of uitleganimatie is meer dan een aardig filmpje. Het doel is tenslotte om veel en meestal complexe informatie binnen enkele minuten glashelder uit de doeken te doen. In samenspraak met een opdrachtgever brengen we voorafgaand aan de productie het oogmerk van elke film heel precies in kaart. Meer voorbeelden…

rich pictures

De input van een live-cartoonsessie of briefing wordt verwerkt in een visueel overzicht; een Rich Picture. Dit biedt visuele ondersteuning bij presentaties, procesanalyses, interne vraagstukken, of complexe instructies. In korte tijd kan op deze manier veel informatie worden overgebracht. Meer voorbeelden…

foamboards

Heel geschikt om de locatie van een event naar eigen smaak aan te kleden zijn foamboards. Stevig en lichtgewicht materiaal dat kan worden bedrukt met teksten of tekeningen die vooraf worden besproken. De foamboards zijn er in 5 of 10 mm dikte, en kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig worden bedrukt.

gamification

Gamification is het inzetten van speltechnieken in een zakelijke omgeving. Het is een methode om de deelnemers aan een sessie te betrekken en te motiveren om ermee aan de slag te gaan waarbij het draait om het inbrengen van interactie, competitie en sociale elementen. Wij bedenken en maken custom games die op locatie worden gespeeld. Daarbij spelen we in op het thema van de dag of de vraagstuk waarover de sessie gaat.