RECEPTION

welcome wall

Voorafgaand aan een event tekent onze cartoonist een welkomstboodschap voor de deelnemers op whiteboard of karton. Ook kan op deze wall het belangrijkste doel van de meeting worden weergegeven en stelt de cartoonist zichzelf met een tekening voor. Door de Welcome Wall bij de ingang te plaatsen kan hij niet over het hoofd gezien worden.

agenda

Een vooraf doorgesproken agenda van een event kan door onze cartoonist voor u worden ontworpen. Wij bieden aan om de agenda op stevig karton of foamboard te printen. Maar het kan ook op een whiteboard op de dag zelf. Op een opvallende plaats zal deze agenda bij aankomst van de deelnemers meteen opvallen en het evenement bij de gasten introduceren. Bovendien kunnen de belangrijkste onderwerpen of thema’s van het event hier al worden afgebeeld.

goals & objectives

Het is een praktisch idee om een lijst van te behalen doelen en ambities te maken, en op de locatie op te hangen. Onze cartoonist kan zo’n lijst helpen ontwerpen, voorafgaand aan het event of op de dag zelf. In overleg kan er ruimte worden gereserveerd om de doelstellingen in de loop van de dag stuk voor stuk af te vinken.

flyers & handouts

In de aanloop naar een event kunnen we flyers, leaflets, programma’s of andere handouts produceren die bij aanvang of tijdens het event worden uitgedeeld aan de gasten. Hierin worden bijvoorbeeld het doel en verloop van een meeting op een snelle en toegankelijke manier uiteengezet.

rich pictures

In een Rich Picture wordt de output van een live-cartoon sessie in een grote overzichtsplaat verwerkt, zodat alle informatie op een logische manier is weergegeven. Dit biedt visuele ondersteuning bij presentaties, procesanalyses, interne vraagstukken, of complexe instructies. In korte tijd kan op deze manier veel informatie worden overgebracht.

worksheets

Worksheets zijn door de deelnemers aan een event in te vullen posters die op groot formaat worden geleverd. Een Worksheet kan de vorm van een tijdlijn hebben, of een schema. Maar het kan net zo goed de voorpagina van een bekend landelijk dagblad zijn, die door de deelnemers wordt ingevuld.