PRESENTATION

cartoon roundup

Na afloop van een event is er een moment om de gemaakte cartoons gezamenlijk te bekijken en komen alle onderwerpen nog eens langs. Een aardige vorm hiervoor is de Cartoon Roundup. Onze cartoonisten nemen de meest bepalende platen nog eens met het publiek door, gekruid met hun eigen commentaar.

visual elevator pitch

De elevator pitch is een regelmatig terugkomend onderdeel in sessies. Tijdens een pitch of presentatie tekent onze cartoonist de meest opvallende punten op een whiteboard achter de spreker. Een inhoudelijk portret  rondom de presentator dat live ontstaat. En zelfs als de lift onderweg even vastzit, staan we garant voor een vloeiende samenvatting. Na afloop zorgt een foto van de spreker voor het whiteboard voor een veelzeggend visueel portret.

projection

Met behulp van een camera of digitaal tablet is het mogelijk om het werk van onze cartoonist op een groot scherm te projecteren. De cartoons die tijdens een segment zijn gemaakt kunnen bijvoorbeeld tijdens een pauze worden geprojecteerd. De cartoons kunnen zelfs live worden getoond, terwijl ze worden getekend. Vooral bij een groter publiek blijkt dit een uitstekende manier om de aandacht van de deelnemers gefocused te houden en een grotere betrokkenheid te bereiken.